Helg

Hej!

Så vad gjorde jag egentligen i helgen, jag hade nog den bästa helgen på länge måste jag säga!
Måste ju meddela alla glada att jag bytt jobb (igen) och att jag snart får nytt nr (igen) hahaha ingen större nyhet för den insatte...

Fredagen minns jag inte mkt av. Helt ärligt tror jag inte det hände så mkt heller faktiskt... :(

Lördag var jobbar dag, jag gick upp vid 08:00 och käkade frukost m.m Sen drog jag över till Ante för att skaka liv i honom, det var en angenäm uppgift :)
Efter det drog vi på jakt efter en vajer för vill skulle såga ner några träd på tomten hos ante ganska så nära deras hus :P Tillslut hittade vi en vajer...
Men lagom till att jag sågat mig igenom halva trädet och då vi behövde vajen som bäst gick den av haha lite skitnödiga blev vi allt :D
Men ett otroligt snitt räddade den dagen räddade förmodligen våra liv (ifall den hade hamnat på huset hade pappa micke dödat oss) Eller mitt för jag höll i sågen, Sen pajade sågen så den fick vi laga och ante fick ta sin såg med sveriges slöaste kedja och börja kapa, skulle tippa på 20 min per bit för den killen... Jaja nog sagt om det

Sen bar det av till Nolsjö och köra lite Enduro, Så jävla roligt... Det är liksom 40hästar paketerade i en  :P
Sen lite sliten och trött efter allt sågande och körande så bar det av ner till Laggars och där skulle vi spela lite fotboll, det är så kul och jobbigt.
Jag kan säga att träningsvärken gjorde sig påmind dagen efter i HELA kroppen :P

Sen blev det måndag... och där spolar vi......Måndag kväll :P
Då kom en väldigt söt och trevlig tös hem till mig och skulle titta på film, Hur mysigt som helst hon räddade nog min blogg också haha... Jag har inte varit så sugen på att skriva här på ett tag..

Ja det var nog allt från mig.. På återseendé

Ciao
Rickie

Hmm

Mår man inte bra skriver man inte bra...

Men vissa saker här i livet får en att bara vilja le ;)


Ciao
Rickie


SJUK!!!

Hej!

Idag är jag sjuk, och tack o lov för det... Ni anar inte hur mkt jag verkligen behövde den här tvätt-tiden idag :P
Men shit vad det är tråkigt att tvätta... haha
Först ska man samla ihop allt sen ska man frakta skiten flera meter till tvättstugan.... bla bla, ja dom flesta vet hur det går till, men det värsta är när man tror att man är klar, nej då ska man vika allt och stoppa in det i garderoben!!!  :(

Som dom flesta vet har jag ingen tjej som springer omkring här och tjatar på mig att det ska in i garderoben (lite trist faktiskt) så sist jag tvättade blev det inte riktigt så, men idag ska jag vara duktig :P

Dom senaste veckorna har jag känt mig fruktansvärt givmild och snäll för jag har verkligen hjälpt folk från alla möjliga hörn och varje gång ngn ska ha hjälp inverkar det på en tvätt-dag, måste bli bättre på att säga nej!
Nu skriver jag bara en massa skit...
Funderar starkt på att sticka ut och hitta en jättestor "sten" (Maria & Ankan) och klättra lite, alternativt krypa in under för att jag är så trött på när det inte finns ngn som helst ordning på saker och ting, t.ex på mittt nuvarande jobb som jag som sagt redan sagt upp mig från (oj vilken ord-röra det blev) Dom kan inte ens tanka upp firmabilen så man kan ta sig till jobbet, HERREGUD säger jag bara... förvänta sig att jag ska göra det nej nu får det fan vara nog!!!! Ngn som förstår mig så lämna gärna en kommentar då ;)
Nej nu ska jag springa till tvättstugan igen, blir ju svettig =O

Ciao
Rickie

Helg!

Hej!

Som ni märkt så har jag inte skrivit på ett tag, men jag känner väl att jag skriver om jag känner för det eller har ngt att skriva om. Jag är inte en sån som skriver typ -hej nu ska jag gå och duscha hej svejs..... -hej nu har jag duschat och ska ta ett glas mjölk... ja ni fattar :)

Förra veckan blev det iaf en hel del jobb till ingen större nytta :( Så på torsdagen sa jag upp mig och går tillbaka till mitt gamla jobb som saneringstekniker, nu jublar alla som satte pengar på att jag skulle byta jobb snart igen haha
Sista halvåret har varit lite turbulent jag har försökt hitta mig själv och vad jag vill hålla på med, just nu vill jag bara ha stadga och lugn och ro så jag kan koncentrera mig på det njnutningsfulla här i livet, vänner, klättring, enduro och en massa annat förhoppningsvis lite kärlek också :P
Den väntar nog runt hörnet ska ni se jag är iaf hoppfull....

Nu helgen har det varit fullt upp, i fredags blev jag sjuk (förkyld) och det var väl ingen hit, men jag åkte iaf ut till ljusterö och satt på cafét med några vänner och hade ganska trevligt... Sen på lördag morgon ja då var det dags att ge sig ut i skogen och bli lite skitig och ganska svettig haha det var enduro dags... ut och leka med de vuxnas leksaker haha det var fruktansvärt roligt och jobbigt, sen blev jag bjuden på en sagolik pyttipanna lunch, det märks när gamla människor lagar mat det märks att dom stått i det där j-vla köket förut haha gott som sjutton var det iaf.

Sen blev man väldigt seg men jag tog iaf en promenad ner till torget med Leo (hunden) och där träffade jag frisörskan haha så jag fick mig en omgång så nu ser man ok ut i håret igen haha, sen träffade jag ankan och Maria... Toppen tänkte jag dom kan jag uttnytja, jag behövde nämligen ngn som kunde ta emot mig om jag skulle falla för nu skulle jag ut och klättra lite, som om det inte räckte med träning, det var ju så otroligt fint väder så man får passa på.
Det var iaf hur kul som helst, speciellt med två underbara kompisar som ankan och maria faktiskt kan vara när dom lägger den sidan till ;)

Sen bar det iaf hemmåt till berga och min lilla lgh :P Jag satte mig i min läshörna och väntade ut Maria för hon skulle titta förbi innan hon skulle hem till lidingö!

Hon dök in där strax efter 21 och vi satt och snackade skit i ett par timmar helt underbart, sen somnade jag som en liten hundvalp på kudden (SKÖNT)

Sen kom söndagen, SKITDAG... om ngn skulle fråga vad jag gjort skulle jag svara vet ej! Förutom att jag lärt känna en väldigt trevlig och söt tjej lite bättre via sms haha kan ju uppfattas som opersonligt, men vafan vad ska man göra när man bor i en bil!

Det var allt från mig just nu, och klaga inte på punkter och sånt skit för jag är faktiskt trött,,,

Ciao
RIckie

RSS 2.0